Meer resultaten voor siliconen armbandjes maken

siliconen armbandjes maken
Siliconen Armbandjes bedrukken met logo JM Promotions.
Onze armbandjes kunnen geleverd worden in alle gewenste kleuren-combinaties. Qua bedrukking is het zowel mogelijk om een logo of tekst op de armbandjes te printen, maar het is tevens mogelijk om siliconen armbandjes met gravering of reliëf te laten maken.
siliconen polsbandjes.
Siliconen polsbanden zijn comfortabel om te dragen en omdat wij ze in alle kleuren en maten leveren, kunnen wij altijd een geschikt bandje voor u maken. Siliconen polsbandjes bedrukken Bedrukte silicone polsbandjes maken wij met uw eigen logo, tekst, symbool of een combinatie ervan. Siliconen armbandjes worden bedrukt met uw favoriete Pantone of PMS kleur.
Siliconen polsbandjes bedrukken Met uw logo Snel goedkoop Promofit.nl.
Mensen herkenbaar maken met siliconen armbandjes. Met polsbandjes is het mogelijk om groepen, bijvoorbeeld gasten op een feest of deelnemers aan een sportwedstrijd, herkenbaar te maken en een bepaalde status te geven. Ook kunnen ze erg handig zijn om kinderen te identificeren tijdens schoolreisjes, jeugdvakanties en recreatie-activiteiten op de camping.
Siliconen Polsbandjes en Rubberen Armbandjes Bedrukken Allpremiums.
siliconen polsbandjes en armbandjes. Siliconen polsbandjes bedrukken en graveren wij met uw eigen tekst of logo. Silicone polsbanden zijn in alle kleuren leverbaar en ook te bestellen met een opliggend reliëf, swirl marmer effect, gekleurde segmenten en een lichtgevend glow in the dark effect. Silicone armbanden maken wij in verschillende maten en als u wilt ook in een extra smalle of extra brede uitvoering.
Siliconen Armbandjes Bedrukken? Check Siliconen-Armbandjes.nl.
Deze siliconen armbandjes hebben geen sluiting en zitten erg comfortabel. Deze siliconen armbandjes zijn gemaakt van zacht rubber. Het armbandje is een beetje elastisch, waardoor bijna iedereen het elastische armbandje past. Voor de kleinere kinderen kunnen we deze siliconen armbandjes ook in kleinere formaten en afmetingen maken.
Silicone polsbandjes maken Goedkoop vanaf 0.10 Dinilu, online offertes direct duidelijkheid dus effectief inkopen.
We drukken uw tekst, logo of afbeelding op het polsbandje of vullen het verdiepte logo met een kleur naar wens. Natuurlijk maken we de armbandjes in elke Pantone/PMS kleur of kleuren die u maar wenst, bieden ook speciaal siliconen zoals glow-in-the-dark en met glitters aan en kunnen de armbandjes uitvoeren met een rfid chip of unieke nummering.
Siliconen polsbandjes Euro Events.
Siliconen embossed: opliggend reliëf. Deze siliconen polsbandjes hebben een opliggend reliëf, hierdoor is de afbeelding goed voelbaar e. vanaf 026, per stuk. Siliconen debossed: gegraveerd. Bij debossed siliconen polsbandjes staat uw tekst of logo in het bandje gegraveerd en zijn zeer s.
Siliconen Polsbandjes bedrukken met uw ontwerp! Siliconen-Polsbandjes.nl.
Siliconen Polsbandjes met bedrukking voor een lage prijs. Siliconen polsbandjes met bedrukking zijn echt populair geworden, nadat Lance Armstrong aandacht vroeg / geld inzamelde voor zijn stichting tegen kanker. Dit deed hij door het verkopen van gele siliconen polsbandjes voorzien van het motto" Livestrong" in samenwerking met Nike.

Contacteer ons