Op zoek naar armband laten maken?

armband laten maken
Coya Sieraden een mooi aandenken.
Tevens een rvs hanger met glas waar u as of het haar in kan laten doen. Armband met een vlechtje van hondenhaar. Armbandje met hondenhaar. Sieraden maken met paardenhaar is voor mij een uit de hand gelopen hobby, welke ontstaan is doordat ik zelf iets wilde maken van mijn paard Jazzy, zodat ik haar iedere dag bij me zou kunnen hebben.
Reparaties Lucardi.nl.
Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende. Het vergroten of verkleinen van je ketting, armband of ring. Het zetten of van een edelsteen op een sieraad. Het repareren van een sluiting of een schakel. Het repareren van een uurwerk en de sluiting een horloge. Het vervangen van de kroon of de stift van een horloge. Het vervangen van de horlogeband of het glas. Er zijn nog veel meer kleine reparaties die we voor je kunnen uitvoeren. Laat je adviseren door onze medewerkers in de winkel. Wat kost een reparatie? Sieraden en horloges kunnen op veel verschillende manieren gerepareerd worden. Iedere reparatie brengt zijn eigen kosten met zich mee. Hoeveel het precies kost, hangt af van het materiaal van het product en de grootte van de reparatie. We kunnen de kosten altijd voor je opvragen. Hoe lang de reparatie gaat duren verschilt per reparatie. Wil je jouw sieraad of horloge laten repareren of heb je een vraag?
Ontwerp je eigen sieraden en wij maken het voor je.
Armband met naam. Moeder dochter armbanden. Zelf sieraden ontwerpen. Sieraden met eigen tekst. Initiaal en Monogram. Hangers met dieren. Zilver gravure buitenkant. Staal gravure buitenkant. Pink Ribbon sieraden. SELECTEER EEN CATEGORIE.: Categorie: Sieraden met eigen tekst. Categorie: Vingerafdruk sieraden. Categorie: Foto sieraden. Zelf sieraden ontwerpen is iets wat veel mensen graag willen doen. Bij Names4ever kun je je eigen sieraad ontwerpen en laten maken door ons.
Ontwerp uw eigen sieraad Zilverenhangers.
ValentineMusic wil voor de fans, van Robby Valentine, kettinghangers in 925 zilver laten maken voor de merchandise verkoop. Wij hebben het logo ontvangen en vandaar op een creatieve wijze het logo bewerkt tot 2 verschillende kettinghangers. Bent u fan van Robby Valentine? U kunt de hangers bestellen in 925 zilver of 14 karaat 585 goud op de website: www.robbyvalentine.nl of aanvragen via de mail: valentinemerch@gmail.com. Aangeleverd logo Resultaat Resultaat. 2 Voetballiefhebbers wilden een gouden hanger van hun favoriete voetbalclub K.Lierse S.K. Deze hebben wij in 2D uitgevoerd in de afmeting 28 x 14 mm en 0.6 mm. dikte in 14 karaat 585 goud. Aangeleverde foto Resultaat. Van Logo tot hanger. Maak een hanger van max. 15 mm van een bedrijfslogo in de uitvoering van een kettinghanger in 925 zilver. Deze hanger is in 2D uitgevoerd in een dikte van 06, mm. Aangeleverde foto Resultaat. Klantverzoek n.a.v.de terreuraanslag op de luchthaven van Zaventem op 22-03-2016. Ontwerp een hanger in 925 zilver met een ovaal in rechthoek en een vliegtuig boeiing 737 ertussen die gedragen kan worden als ketting hanger en als armband bedel.
Sieraad laten maken Eline de Visser Goudsmid.
Een ring, een hanger, een paar mooie oorbellen, een armband of misschien een bijzonder collier. Met een mooie diamant of een andere bijzondere steen. Want sieraden met edelstenen zijn ook mogelijk. Sieraad laten ontwerpen. Alle sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier. Ik kan een sieraad in opdracht maken van nieuw materiaal, ook bestaat de mogelijkheid om van uw eigen goud een nieuw sieraad te vervaardigen.
Vind energetix armband op Marktplaats.nl.
Kan jij ook wel wat meer energie, vitaliteit en kracht gebruiken? Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneet therapie om hun algehele gevoel van welzijn te verbeteren. Het effect is dat zij pijnverlichting ervaren, klachten zien afnemen of zelfs helemaal zien verdwijnen, zich meer in balans voelen. Armband Energetix 2574 NIEUW.
Atelier Horlogerie Van Manen Veenendaal.
In ons professionele atelier is alles mogelijk. Ook kunt u terecht voor een nieuw slot aan uw collier, uw ringen groter of kleiner laten maken, een veiligheidskettinkje aan uw armband laten zetten, uw sieraad laten vermaken, de zetting van uw ring laten controleren of uw parelcollier opnieuw laten rijgen of knopen.
Sieraad laten maken door een goudsmid of edelsmid.
Niet alles was voor ons even draagbaar e/o modern genoeg, dus wij hadden voldoende materiaal om er een mooi nieuw sieraad van te laten maken. Na een zoektocht langs vele juweliers, die er allemaal niet veel heil in zagen om van oud goud een mooi nieuw sieraad te laten maken, kwam ik uiteindelijk bij Marijke Mul terecht.

Contacteer ons